* Volg ons


* Wie is Online

  • Punt gasten: 40
  • Punt verborgen: 0
  • Punt leden: 0

Er zijn geen bezoekers online
  • Punt Online vandaag: 6

* Actuele onderwerpen

flits op foto achtergrond verwijderen door Peter
[Vandaag om 19:09:42]


google account door Peter
[12 juli 2019, 22:36:49]


PC wordt steeds langzamer door Peter
[11 juli 2019, 17:48:13]


inloggen google account door Peter
[10 juli 2019, 18:24:47]


Spam ook laten doorsturen in Gmail en outlook.com door artindk
[ 6 juli 2019, 08:16:08]


OneSafe PC Cleaner (2) door Peter
[19 juni 2019, 21:51:28]


Herstellen foto's van gecrashte SSD door rkempenaar
[19 juni 2019, 12:09:51]


OneSafe PC Cleaner door Peter
[13 juni 2019, 22:29:44]


Tomtom kaart door Peter
[ 9 juni 2019, 13:28:11]


Samenvoegen van partities C en D met EASEUS Partition Manager Professional 13.5 door jackson0
[ 7 juni 2019, 13:04:15]


compuserve door jackson0
[ 2 juni 2019, 13:30:48]


Downloadproblemen met sommige sites door Peter
[ 1 juni 2019, 14:41:16]


Problemen met bestandsrechten in Windows 10 door jackson0
[ 3 mei 2019, 21:10:32]


dvd afspelen door jo buntinx
[20 april 2019, 15:34:03]


Setups willen niet installeren door Peter
[11 april 2019, 18:37:43]


Bestand Windows10Update door jackson0
[ 5 april 2019, 20:15:11]


Schone installatie Windows 7 Ultimate als vervanger voor Windows 10 door jackson0
[ 1 april 2019, 17:02:57]


W 10 na start keert de oude beeld instelling terug door Peter
[27 maart 2019, 14:22:49]


draadloos netwerk beheren door arnodesiree
[25 maart 2019, 12:31:12]


Foutcode 1407 door marifrensch
[25 maart 2019, 11:50:42]


* Chat

Vraag maar raak!
Stel je vragen over computers en internet en krijg direct antwoord! Iedere maandagavond 21:00 - 22:00 uur in de chatroom.


A A A A Auteur Topic: Geen fofo's in website  (gelezen 6558 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline NLCOMPTopic starter

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 14.667
  • Laatst actief:
    30 mei 2010, 20:52:56

  • Activiteitmeter
    0%
    • NL Computer Forum
Geen fofo's in website
« Gepost op: 14 november 2009, 17:34:43 »
Bericht 1 van 3

NL Computer Forum ~ Internet
 Van:gerardklinkertDatum:28-03-2009
 Aan:AllenMsgID:4211.1
 Onderwerp:geen fofo's in websiteForum:ws-nlcomputer
Omdat compuserve gestopt is met homepages, heb ik een website aangeschaft. Het vreemde van de zaak is nu dat ik geen foto's op de site kan krijgen, maar waar de foto moet komen zie ik een wit vlak met een rood kruis erin. Ik meen mij te herinneren dat ik datzelfde effect ooit ook met compuserve heb gehad. Heeft iemand ervaring met dit efect en hoe vermijden we dit?
Groet, Gerard Klinkert


Bericht 2 van 3

NL Computer Forum ~ Internet
 Van:thesavager2009Datum:28-03-2009
 Aan:gerardklinkertMsgID:4211.2
 Onderwerp:geen fofo's in websiteForum:ws-nlcomputer
Hallo Gerard,

Een rood kruisje, duidt er meestal op dat de link (http://www.blabla.foto.jpg) naar het plaatje of document niet klopt.
Rechtermuisknop op rood kruisje, en dan de eigenschappen opvragen, dan zou je moeten kunnen zien , waar dat rode kruisje naar verwijst.

Je hebt een nieuwe website zeg je, maar als je je oude site gedeeltelijk mee hebt genomen, staan er misschien nog oude verwijzingen in die niet
meer kloppen.

> Het vreemde van de zaak is nu dat ik geen foto's op de site kan krijgen<

Dat is inderdaad vreemd, een beetje website laat FTP-toegang toe, voor upload van je bestanden, inclusief foto's.

Is dat wel een echte server voor complete websites te plaatsen, of mag je tussen 2 balken vol met reclame, een paginaatje maken ? Dat maakt beduidend veel verschil.

Geef ons wat meer info, dan zouden we je kunnen helpen,

Groeten, Savager









Bericht 3 van 3

NL Computer Forum ~ Internet
 Van:PeterDatum:28-03-2009
 Aan:gerardklinkertMsgID:4211.3
 Onderwerp:geen fofo's in websiteForum:ws-nlcomputer
Hoi Gerard,

>>waar de foto moet komen zie ik een wit vlak met een rood kruis erin<<
Als je gebruik maakt van de Compuserve browser, doe dan eens hetvolgende:

- Sluit eerst alle vensters en browsers

- Start de Compuserve browser
- Ga naar menu Toegang - Voorkeuren - Internet-eigenschappen (www) - tabblad Webafbeeldingen
- Selecteer de optie Afbeeldingen nooit comprimeren
- Klik op Toepassen
- Selecteer tabblad Algemeen
- Klik op Cookies verwijderen en dan op OK
- Klik op Bestanden verwijderen (vinkje plaatsen bij Ook alle off line items verwijderen) en dan op OK
- Klik op OK om het venster internet-eigenschappen te sluiten
- Sluit de Compuserve browser af, en herstart na ongeveer 20 seconden.

Werkt het nu wel?


groeten, Peter



 

Gerelateerde onderwerpen

  Onderwerp / Gestart door Reacties Laatste bericht
0 Reacties
4265 Gelezen
Laatste bericht 10 november 2009, 21:17:59
door NLCOMP
0 Reacties
5571 Gelezen
Laatste bericht 10 november 2009, 21:24:34
door NLCOMP
0 Reacties
6083 Gelezen
Laatste bericht 11 november 2009, 21:07:02
door NLCOMP
0 Reacties
9841 Gelezen
Laatste bericht 14 november 2009, 17:19:30
door NLCOMP
1 Reacties
9551 Gelezen
Laatste bericht 15 april 2011, 20:53:18
door Michel Uphoff
1 Reacties
5631 Gelezen
Laatste bericht 4 augustus 2011, 20:00:16
door TdJ
0 Reacties
3737 Gelezen
Laatste bericht 5 december 2011, 14:46:27
door Joël
8 Reacties
5903 Gelezen
Laatste bericht 7 maart 2013, 18:09:07
door Dynsam
2 Reacties
5355 Gelezen
Laatste bericht 7 maart 2013, 18:10:20
door Dynsam
3 Reacties
4264 Gelezen
Laatste bericht 22 januari 2017, 21:42:19
door Peter