* Volg ons


* Wie is Online

  • Punt gasten: 28
  • Punt verborgen: 0
  • Punt leden: 0

Er zijn geen bezoekers online
  • Punt Online vandaag: 2

* Actuele onderwerpen

Nero Backit up door Marcel Leenaerts
[Vandaag om 11:09:59]


Vraag omtrent prijzen licenties door RuudDeWit
[ 2 maart 2021, 17:03:16]


Haperend beeld en geluid met Ziggogo door Janny
[25 februari 2021, 00:04:26]


E mail Thunderbird opslaan door Peter
[ 4 februari 2021, 21:40:34]


computer is enorm traag door Peter
[ 2 februari 2021, 21:16:22]


virusscanner door Peter
[25 januari 2021, 21:18:30]


Ik ben nieuw door Peter
[19 januari 2021, 22:25:49]


beveiliging door RuudDeWit
[15 januari 2021, 23:05:57]


De link in Google albumarchief doet het niet? door RuudDeWit
[14 januari 2021, 16:00:49]


Gelukkig Nieuwjaar door RuudDeWit
[14 januari 2021, 15:46:48]


mediamonkey muziek speler door Peter
[13 januari 2021, 21:48:04]


link in Google albumarchief doet het niet? door Peter
[13 januari 2021, 18:23:32]


Foto cd branden door Peter
[ 8 januari 2021, 15:46:48]


voorstellen door Peter
[ 7 januari 2021, 11:25:19]


PC en Windows oplossingen door Ruud_coco
[ 3 januari 2021, 03:21:10]


laptop zeer traag door Peter
[ 1 januari 2021, 13:14:29]


nieuwe laptop door Peter
[30 december 2020, 13:36:59]


windows 10 opnieuw erop zetten door Peter
[28 december 2020, 21:59:07]


PC gebruikt GPO0 (?) i.pv. GPU1 (RTX) voor gaming en andere zaken. door RuudDeWit
[25 december 2020, 17:15:26]


PC is traaaaaag door Peter
[22 december 2020, 16:37:52]


* Chat

Vraag maar raak!
Stel je vragen over computers en internet en krijg direct antwoord! Iedere maandagavond 21:00 - 22:00 uur in de chatroom.


A A A A Auteur Topic: Dataplug functioneert niet goed  (gelezen 10700 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline LenMazzelTopic starter

  • Net nieuw
  • *
  • Berichten: 6
  • Geslacht: Man
  • Laatst actief:
    3 maart 2011, 12:19:19

  • Activiteitmeter
    0%
Dataplug functioneert niet goed
« Gepost op: 24 augustus 2010, 17:23:53 »
Beste mensen van het computerforum,
 
1,5 jaar geleden heb ik een setje homplugs gekocht.
Deze functioneerde goed tot een paar maanden geleden.
De 2 homeplugs konden ineens niet met elkaar contact maken.
Ik heb het internet doorzocht, niks gevonden.
Heb ze omgewisseld, nix.
Toen heb ik ze weer omgewisseld en toen deden ze het in ene keer weer!
Wonderbaarlijk zal je waarschijnlijk zeggen, maar dat was het niet.
Het lijkt of ze normaal functioneren, maar dat doen ze niet.
In plaats van dat ik 600kb per sec kan downloaden, is het nu nog maar 30kb per sec downloaden(zie bijlage).
En het programma zegt dat hij een goede snelheid heeft.
Kan iemand me helpen?
Internet: Online 20 mb paket ( te ver van centrale af dus 6 mb)
homeplug: Alecto HPD-142
Windows: XP pro en 7 Home Premium



« Laatst bewerkt op: 16 september 2010, 21:56:04 door Ronald, Reden: Afbeeldingen ingevoegd »

Beste bezoeker, je bent op dit moment niet ingelogd. Daarom zijn de 1 antwoorden op dit bericht voor jou verborgen. Klik hier om in te loggen of klik hier om gratis en eenvoudig een account te registreren!
 

Gerelateerde onderwerpen

  Onderwerp / Gestart door Reacties Laatste bericht
0 Reacties
8288 Gelezen
Laatste bericht 7 november 2009, 22:58:55
door NLCOMP
0 Reacties
9716 Gelezen
Laatste bericht 11 november 2009, 20:30:24
door NLCOMP
0 Reacties
7918 Gelezen
Laatste bericht 18 november 2009, 19:50:47
door Stefan de Best
1 Reacties
16526 Gelezen
Laatste bericht 13 april 2017, 14:00:58
door gabidebaas
1 Reacties
15339 Gelezen
Laatste bericht 15 april 2011, 20:53:18
door Michel Uphoff
3 Reacties
8911 Gelezen
Laatste bericht 25 juni 2012, 22:07:56
door Henk van Asselt
5 Reacties
9388 Gelezen
Laatste bericht 20 oktober 2012, 10:37:50
door Peter
3 Reacties
8182 Gelezen
Laatste bericht 13 mei 2013, 20:57:02
door Leon
3 Reacties
14276 Gelezen
Laatste bericht 27 januari 2014, 14:16:53
door Liamzuid
15 Reacties
11018 Gelezen
Laatste bericht 17 juli 2016, 19:21:45
door swake