* Volg ons


* Wie is Online

  • Punt gasten: 35
  • Punt verborgen: 0
  • Punt leden: 0

Er zijn geen bezoekers online
  • Punt Online vandaag: 4

* Actuele onderwerpen

Photoprogramma door Peter
[Vandaag om 13:03:29]


doorsturen email door ronkrabben
[20 november 2019, 10:30:38]


Visual Basic vertoont plotseling problemen. door Peter
[18 november 2019, 18:49:12]


zoekmachines in Firefox door Peter
[13 november 2019, 19:00:07]


Google Chrome door Peter
[26 oktober 2019, 11:59:56]


Een livestream kijken en chatten in youtube door Janny
[20 oktober 2019, 00:34:20]


Gebruiker verwijderen door Peter
[19 oktober 2019, 09:39:01]


windows10 update door Peter
[16 oktober 2019, 22:27:38]


Laptop start niet meer op door Ruud_coco
[16 oktober 2019, 01:59:21]


kan geen andere locatie kiezen met installatie van programma/patch door Peter
[21 september 2019, 23:13:45]


tegels startmenu door Peter
[20 september 2019, 18:50:49]


vista updaten door Peter
[17 september 2019, 20:38:55]


Hallo allemaal door Peter
[11 september 2019, 18:51:05]


nieuwe laptop is steeds traag door Peter
[10 september 2019, 21:07:20]


koffie over laptop Dell door Peter
[ 6 september 2019, 23:58:23]


VERPLAATST: foto's terughalen digitale camera door Peter
[ 9 augustus 2019, 23:48:31]


foto's terughalen digitale camera door Peter
[ 9 augustus 2019, 23:47:43]


Opstart problemen door Boyo
[ 9 augustus 2019, 18:02:54]


* Chat

Vraag maar raak!
Stel je vragen over computers en internet en krijg direct antwoord! Iedere maandagavond 21:00 - 22:00 uur in de chatroom.


A A A A Auteur Topic: Probleem na installeren W10  (gelezen 6051 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline HilversumTopic starter

  • Net nieuw
  • *
  • Berichten: 10
  • Geslacht: Man
  • Laatst actief:
    3 juli 2018, 20:31:44

  • Activiteitmeter
    0%
Probleem na installeren W10
« Gepost op: 26 augustus 2016, 11:30:58 »
Goedendag,
Ik heb enkele weken geleden Windows10 geïnstalleerd (daarvoor W 8.1). Sindsdien heb ik een probleem, namelijk langzame opstart. De computer start wel op, maarnik kan dan een tijdje niets doen. Er verschijnt dan een klein blauw draaiend cirkeltje (of soms een handje met een wijsvinger) ipv de cursor. Na een tijdje verdwijnen deze en kan ik (eindelijk) met de computer aan de slag...
Heeft iemand hier een oplossing voor?

Beste bezoeker, je bent op dit moment niet ingelogd. Daarom zijn de 9 antwoorden op dit bericht voor jou verborgen. Klik hier om in te loggen of klik hier om gratis en eenvoudig een account te registreren!
 

Gerelateerde onderwerpen

  Onderwerp / Gestart door Reacties Laatste bericht
0 Reacties
11764 Gelezen
Laatste bericht 11 november 2009, 14:14:53
door NLCOMP
0 Reacties
5886 Gelezen
Laatste bericht 14 november 2009, 17:20:45
door NLCOMP
4 Reacties
8329 Gelezen
Laatste bericht 21 november 2010, 11:19:29
door ben
2 Reacties
6981 Gelezen
Laatste bericht 31 mei 2011, 20:03:31
door Janny
6 Reacties
6574 Gelezen
Laatste bericht 27 maart 2012, 19:10:20
door Just Vecht
3 Reacties
8655 Gelezen
Laatste bericht 15 september 2012, 21:29:45
door Ronald
2 Reacties
4793 Gelezen
Laatste bericht 31 juli 2013, 21:25:40
door diender
7 Reacties
6096 Gelezen
Laatste bericht 28 september 2013, 16:48:02
door Peter
1 Reacties
7601 Gelezen
Laatste bericht 12 oktober 2015, 19:42:35
door Peter
19 Reacties
10234 Gelezen
Laatste bericht 25 mei 2016, 19:15:57
door jackson0