* Volg ons


* Wie is Online

  • Punt gasten: 44
  • Punt verborgen: 0
  • Punt leden: 0

Er zijn geen bezoekers online

* Actuele onderwerpen

Terug van Windows 10 naar Windows 7 Ultimate door jackson0
[16 februari 2019, 13:05:20]


HDMI poorten door Black Tiger
[13 februari 2019, 20:18:31]


Een livestream kijken en chatten in youtube door Janny
[ 9 februari 2019, 14:21:11]


Grafische kaart kuren. door Peter
[28 januari 2019, 23:16:32]


Apollo UX door Paul Bouma
[15 januari 2019, 11:55:17]


HandBrake door Peter
[ 8 januari 2019, 17:39:18]


Contactpersonen outlook 2010 verplaatsen. door Peter
[ 7 januari 2019, 18:08:08]


outlook door Peter
[ 3 januari 2019, 21:21:55]


Gelukkig Nieuwjaar door RuudDeWit
[ 1 januari 2019, 23:52:29]


foutcode 0x81000031 door Peter
[31 december 2018, 10:40:33]


Windows 10 Updates door Peter
[30 december 2018, 00:34:55]


RAMDisk anno 2011, zinvol of onzin? door ArnoldvO
[24 december 2018, 14:18:08]


cd branden door jo buntinx
[ 2 december 2018, 19:59:50]


Inlogscherm verschijnt niet na opstarten van PC. door Computer99
[ 2 december 2018, 11:51:12]


Internetverbinding door Peter
[23 november 2018, 18:59:09]


Hallo allemaal door Peter
[ 1 november 2018, 19:07:05]


HP Laserjet 1200 - papier 'slipt' door printer door Anthony
[ 8 oktober 2018, 21:19:56]


* Chat

Vraag maar raak!
Stel je vragen over computers en internet en krijg direct antwoord! Iedere maandagavond 21:00 - 22:00 uur in de chatroom.


A A A A Auteur Topic: ini fail  (gelezen 2622 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline AamosdaverTopic starter

  • Net nieuw
  • *
  • Berichten: 3
  • Geslacht: Man
  • Laatst actief:
    8 augustus 2017, 10:19:13

  • Activiteitmeter
    0%
ini fail
« Gepost op: 8 augustus 2017, 10:19:13 »
ini service fail exception in ini_oc_xml0.....dit bericht krijg ik regelmatig   dan dit erachter aan
ini service fail de objectverwijzing is niet op een exemplaar van een object ingesteld ,,,,waarom komt dit? is het omdat ik iets in de msconfig had uit gezet  met opstarten van iets ( geen windows services hoor die had ik  verborgen...heb nu even alles weer aan  gezet in ms config, eens kijken wat dat doet. als jullie iets weten... hoor ik het graag

Beste bezoeker, je bent op dit moment niet ingelogd. Daarom zijn de 1 antwoorden op dit bericht voor jou verborgen. Klik hier om in te loggen of klik hier om gratis en eenvoudig een account te registreren!
 

Gerelateerde onderwerpen

  Onderwerp / Gestart door Reacties Laatste bericht
2 Reacties
3869 Gelezen
Laatste bericht 31 juli 2013, 08:53:01
door Joël