* Volg ons


* Wie is Online

  • Punt gasten: 43
  • Punt verborgen: 0
  • Punt leden: 0

Er zijn geen bezoekers online
  • Punt Online vandaag: 3

* Actuele onderwerpen

Apollo UX door Paul Bouma
[15 januari 2019, 11:55:17]


HandBrake door Peter
[ 8 januari 2019, 17:39:18]


Contactpersonen outlook 2010 verplaatsen. door Peter
[ 7 januari 2019, 18:08:08]


outlook door Peter
[ 3 januari 2019, 21:21:55]


Gelukkig Nieuwjaar door RuudDeWit
[ 1 januari 2019, 23:52:29]


foutcode 0x81000031 door Peter
[31 december 2018, 10:40:33]


Windows 10 Updates door Peter
[30 december 2018, 00:34:55]


RAMDisk anno 2011, zinvol of onzin? door ArnoldvO
[24 december 2018, 14:18:08]


cd branden door jo buntinx
[ 2 december 2018, 19:59:50]


Inlogscherm verschijnt niet na opstarten van PC. door Computer99
[ 2 december 2018, 11:51:12]


Internetverbinding door Peter
[23 november 2018, 18:59:09]


Hallo allemaal door Peter
[ 1 november 2018, 19:07:05]


HP Laserjet 1200 - papier 'slipt' door printer door Anthony
[ 8 oktober 2018, 21:19:56]


Verpspringen van cursor door Peter
[ 3 oktober 2018, 18:51:21]


dia scanner Zolid P50536 werkt niet meer door Peter
[ 2 oktober 2018, 22:25:03]


Cookys en internetbestanden door Peter
[ 2 oktober 2018, 17:42:31]


* Chat

Vraag maar raak!
Stel je vragen over computers en internet en krijg direct antwoord! Iedere maandagavond 21:00 - 22:00 uur in de chatroom.


A A A A Auteur Topic: Windows Lan en proxy-instellingen werken niet  (gelezen 2004 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BigLJohnTopic starter

  • Net nieuw
  • *
  • Berichten: 28
  • Geslacht: Man
  • Laatst actief:
    5 juni 2018, 13:41:32

  • Activiteitmeter
    8.33%
Ik heb Windows 10 Pro en Microsoft Edge. Als ik bij - Internet Opties - Verbindingen - LAN-instellingen mijn LAN instellingen wil aanpassen (vinkjes) plaatsen + O.K. dan mislukt dat. In die zin, dat als ik OK aanklik en weg ben, ik naderhand moet concluderen dat er helemaal niets aangevinkt is. Het zelfde probleem doet zich voor bij de proxy-instellingen. Daar ga ik naar toe via het Actiecentrum - Netwerk en Internet - Proxy. Vink ik - Instellingen automatisch detecteren - aan + opslaan en wegklikken, dan moet ik naderhand concluderen dat dit vinkje ook verdwenen is. Zo kan ik natuurlijk nooit wat instellen op dit gebied. Het is net als of de OK toetsen niet willen werken. Hoe kan ik dit weer normaal werkend krijgen ?

 

Gerelateerde onderwerpen

  Onderwerp / Gestart door Reacties Laatste bericht
0 Reacties
4601 Gelezen
Laatste bericht 14 november 2009, 17:22:51
door NLCOMP
0 Reacties
4922 Gelezen
Laatste bericht 14 november 2009, 21:44:52
door NLCOMP
4 Reacties
6473 Gelezen
Laatste bericht 15 november 2010, 21:09:09
door Ronald
2 Reacties
3871 Gelezen
Laatste bericht 1 februari 2011, 20:05:09
door Paul
6 Reacties
5078 Gelezen
Laatste bericht 17 augustus 2011, 20:10:05
door Just Vecht
4 Reacties
3909 Gelezen
Laatste bericht 30 mei 2013, 21:37:05
door heuts18
4 Reacties
4561 Gelezen
Laatste bericht 17 november 2013, 17:26:47
door rienne
3 Reacties
4355 Gelezen
Laatste bericht 20 maart 2015, 18:49:40
door Peter
4 Reacties
10026 Gelezen
Laatste bericht 26 juni 2015, 09:12:47
door Ruud_coco
18 Reacties
5124 Gelezen
Laatste bericht 8 februari 2018, 22:02:45
door Peter