* Volg ons


* Wie is Online

  • Punt gasten: 34
  • Punt verborgen: 0
  • Punt leden: 0

Er zijn geen bezoekers online
  • Punt Online vandaag: 5

* Actuele onderwerpen

Windows 10 Updates door Peter
[12 december 2018, 22:04:03]


cd branden door jo buntinx
[ 2 december 2018, 19:59:50]


Inlogscherm verschijnt niet na opstarten van PC. door Computer99
[ 2 december 2018, 11:51:12]


Internetverbinding door Peter
[23 november 2018, 18:59:09]


Hallo allemaal door Peter
[ 1 november 2018, 19:07:05]


HP Laserjet 1200 - papier 'slipt' door printer door Anthony
[ 8 oktober 2018, 21:19:56]


Verpspringen van cursor door Peter
[ 3 oktober 2018, 18:51:21]


dia scanner Zolid P50536 werkt niet meer door Peter
[ 2 oktober 2018, 22:25:03]


Cookys en internetbestanden door Peter
[ 2 oktober 2018, 17:42:31]


taakbeheerder hoog CPU gebruik door Paul
[15 september 2018, 18:26:55]


* Chat

Vraag maar raak!
Stel je vragen over computers en internet en krijg direct antwoord! Iedere maandagavond 21:00 - 22:00 uur in de chatroom.


A A A A Auteur Topic: Internetverbinding  (gelezen 7332 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BoyoTopic starter

  • Forumfan
  • ***
  • Berichten: 118
  • Geslacht: Man
  • Laatst actief:
    24 november 2018, 18:03:13

  • Activiteitmeter
    40%
Internetverbinding
« Gepost op: 15 september 2018, 12:29:11 »
Beste forumleden,
 
 
 
Ik zit met een probleem waar ik maar geen vinger achter kan krijgen.
 
 
 
Ik ben ik het bezit van een Medion Akoya P8610 laptop.Niet een van de jongste meer, maar goed het werkt goed.
 
In eerste instantie stond hier Windows 7 op geïnstalleerd. Maar heb na een verwisseling van de interne harddisk geüpgrade naar Windows 10. Na deze omzetting werkt dit sturingsprogramma prima.
 

Verdere gegevens zijn:
 
Werkgeheugen 4GB
 
Processor Intel Pentium Dual -Core
 
HD Seagate 320GB
 
Videokaart Nvidia Geforce 9600M GS
 
Router Netgear R7000
 
 
 
Alle drivers zijn up to date alsook de updates van Windows.In het overzicht van apparaat beheer staan geen
uitroeptekens o.i.d. Op de router is de laatste firmware geïnstalleerd.
 
 
 
Nu doet het volgende probleem voor;
 
Met deze laptop kan ik werken met een bekabelde situatie als met WiFi.
 
Start ik de laptop(koude start) dan krijg ik verbinding met het internet. Haal ik de kabel eruit en ga over naar Wifi (door handmatig dit in te stellen) dan werk dat prima.
 
Verbind ik de laptop weer met de kabel, en schakel handmatig de Wifi verbinding uit, dan krijg ik geen verbinding meer met internet(gele driehoekje in het monitoricoontje). Welke kabel ik ook aansluit de internetverbinding blijft achterwege.
 
Bij probleemoplossing komt de melding dat ethernet geen geldige IP-configuratie heeft.
 
Welnu, als de kabel met de laptop aangesloten is en geef de opdracht opnieuw opstarten dan komt de verbinding nog steeds niet tot stand. Het enige om weer bekabeld verbinding te krijgen met internet is de machine volledig af te sluiten en opnieuw op te starten (dus weer een koude start).
 
Ik begrijp dit niet, alle stuurprogramma’s van de netwerkadapters zijn bijgewerkt.
 
Ter informatie ik ben ik het bezit van diverse pc’s en andere apparatuur die wel goed werken, bekabeld alsmede WiFi.
 
 
 
Wellicht dat u mij verder kan helpen om dit “fenomeen” te tackelen.
 
Bij voorbaat dank.
 Boyo

Beste bezoeker, je bent op dit moment niet ingelogd. Daarom zijn de 94 antwoorden op dit bericht voor jou verborgen. Klik hier om in te loggen of klik hier om gratis en eenvoudig een account te registreren!