Hallo

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Recent

32 gasten, 0 leden

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

5 december 2021, 22:16:44

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Nieuws

Welkom op het vernieuwde NL Computer Forum!

Auteur Topic: Homepage werkt niet meer zoals eerst.  (gelezen 22706 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Gepost op: 9 april 2014, 23:38:29 »
Hallo jongens,

Ik heb ontdekt, dat mijn homepage niet meer werkt zoals vroeger.
Ik krijg alleen de eerste pagina met die bewegende clown, maar als ik naar de andere pagina,s wil gaan,
door op dat bruine knopje te klikken met verder, dan lukt dat niet meer.
Ik ben benieuwd wat jullie gaan krijgen als jullie erheen gaan.
Het adres is:

http://members.upc.nl/j.polanen1

Voorheen was dit chello.nl.

Als ik naar mijn eigen bestanden op die homepageruimte wil kijken, krijg ik niet meer van die iconen te zien, zoals
explorer voor Index.htm maar een lijst met tekst van al die bestanden. Je moet daar voor inloggen.

Offline Peter

  • Sysop
  • *****
  • Berichten: 5.648
  • Geslacht: Man
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #1 Gepost op: 10 april 2014, 00:19:14 »
Hoi Janny,

Als ik op dat bruine knopje klik wordt de pagina http://members.chello.nl/j.polanen1/Inhoud.htm geopend.
Klopt dat wel?
Daar staat wat java code op (fphover.class), iets van FrontPage. Mijn Firefox browser vraagt of ik die code wil laten uitvoeren.


De link http://jannyskaartenwinkel.hyves.nl/ op je homepage kan je verwijderen. Deze is niet meer actueel.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #2 Gepost op: 10 april 2014, 11:29:29 »
Als ik op jou link klik, dan krijg ik hem kort te zien, en dan verschijnt er een balkje onder in beeld met
de mededeling,  dat het tabblad is gesloten door een fout op de webpagina???.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #3 Gepost op: 30 april 2014, 10:36:41 »
Hallo,

Ik heb een poosje geleden geschreven, dat ik mijn homepage niet kan krijgen, tenminste alleen de indexpagina en als
ik dan op dat bruine knopje klik, krijg ik de inhoud pagina niet.
Zou de oorzaak kunnen zijn dat er misschien geen java programma op de laptop zit, want ik krijg hem wel op mijn oude computer. Ik heb al even gekeken, of er hier in de bestanden een java bestand was, maar nee helaas.

Offline Peter

  • Sysop
  • *****
  • Berichten: 5.648
  • Geslacht: Man
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #4 Gepost op: 30 april 2014, 18:49:12 »
Welke browser gebruik je om je internetpagina te bekijken, bijv. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox of een andere?

Java kan je HIER downloaden.
Pas op tijdens de installatie. Haal het vinkje weg zodat de installatie van de Ask Toolbar en het wijzigen van je start
pagina voorkomen wordt.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #5 Gepost op: 1 mei 2014, 07:31:59 »
Hoi Peter,

Meestal explorer, maar nu die even niet te vertrouwen is, doe ik het met google chrome.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #6 Gepost op: 1 mei 2014, 12:31:46 »
Hoi Peter,

Ik heb Java op de laptop gezet, maar nu kom ik nog steeds niet op die andere pagina's.
Ik krijg dan een venster te zien met aplication blocked en dan krijg ik een venster waar je kunt kiezen voor
details, ignore en reload. En daar kan ik dan niets mee. ????

Offline Peter

  • Sysop
  • *****
  • Berichten: 5.648
  • Geslacht: Man
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #7 Gepost op: 1 mei 2014, 20:33:07 »
Hoi,

Werkt je homepage wel met Google Chrome?

Citaat
Ik krijg dan een venster te zien met aplication blocked en dan krijg ik een venster waar je kunt kiezen voor
details, ignore en reload. En daar kan ik dan niets mee.
Maak daar een screenshot van, hoe je dat doet lees je HIER.
Post het bestand als bijlage met je volgend bericht.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #8 Gepost op: 2 mei 2014, 11:25:51 »
Nee, krijg hem in chrome ook niet, hetzelfde bericht krijg ik daar.
Ik doe het dus van een laptop, maar printscreen zie ik  niet. Het is een Toshiba.

Offline Peter

  • Sysop
  • *****
  • Berichten: 5.648
  • Geslacht: Man
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #9 Gepost op: 2 mei 2014, 19:18:42 »
In plaats van de toets "PrintScreen" kan deze ook "PrtSc" genoemd zijn.
Op sommige computers werkt dit alleen als de Functie-toets "Fn" eerst ingedrukt is.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #10 Gepost op: 4 mei 2014, 16:38:01 »
Hoi Peter,

Ook die knop kan ik niet ontdekken.

Offline Peter

  • Sysop
  • *****
  • Berichten: 5.648
  • Geslacht: Man
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #11 Gepost op: 4 mei 2014, 20:32:55 »
Maak met een digitale camera een foto van je toetsenbord en stuur die als bijlage.

Citaat
Ik krijg dan een venster te zien met aplication blocked en dan krijg ik een venster waar je kunt kiezen voor
details, ignore en reload. En daar kan ik dan niets mee.
Maak daar ook een foto van en post deze ook als bijlage.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #12 Gepost op: 5 mei 2014, 08:52:17 »
Ik had daar al foto's van gemaakt, maar krijg ze niet verstuurd.
De bestandsgrootte wordt overschreden of zoiets.
Ik geloof dat 1 foto wel wilde, waarom????

Offline Peter

  • Sysop
  • *****
  • Berichten: 5.648
  • Geslacht: Man
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #13 Gepost op: 5 mei 2014, 18:19:53 »
Hoi,

Elke bijlage mag maar een bepaalde grootte hebben: 5120 KB
De foto in de bijlage is zo onscherp dat de tekst niet te lezen is!
Foto's kan je ook uploaden naar http://imgdumper.nl.
Na het uploaden krijg je een aantal links. Post de eerste link in je volgend bericht.

Offline Janny

  • Forumheld
  • *****
  • Berichten: 522
  • Geslacht: Vrouw
    • Janny's Kaartenwinkel
Re: Homepage werkt niet meer zoals eerst.
« Reactie #14 Gepost op: 23 augustus 2014, 17:09:49 »
Ik probeer die bestanden vanuit IMGDumper hier naar toe te sturen, maar luktt niet.